Be om offert

Distributionslösningar för tidningar, brev och paket i hela Sverige!

Vi hjälper dig som är

Återförsäljare av morgontidningar

För återförsäljare

Point logistiks kundservice hjälper dig som har butik och är återförsäljare av morgontidningar med alla frågor rörande morgontidningar.

Vi hanterar dina frågor angående upplagor, leveranser, krediteringar, returhantering, tidningslådor, tillfälliga uppehåll av leveranser, avtals- och fakturafrågor mm.

Vår kundservice för återförsäljare har öppet alla helgfria vardagar 08:00 – 12:00.

Vi föredrar vi att du använder e-postadressen kundserviceaf@premo.se

Vill du tala med oss ringer du: 08-63 20 500

Morgontidningsreturer
Som återförsäljare av morgontidningar har du full returrätt för osålda tidningar. Endast de tidningar som du har sålt blir fakturerade. Resterande tidningarna måste inrapporteras och detta sker via webbtjänsten www.returer.se. Där finner du också mer utförlig information om returrapporteringen.

Preserv
Preserv är ett samarbete mellan Sveriges leverantörer. När du vill starta som återförsäljare vänder du dig till Preserv som hjälper dig att starta leveranser av morgontidningar, kvällstidningar, veckotidningar samt utländsk press. Preserv hjälper också till med administration kring autogiroansökan och ägarbyten etc. Mer utförlig information om Preservs tjänster hittar du på www.preserv.se

Övriga produkter
Travronden, V75 Guiden, ATG’s gratisprogram, kampanjmaterial från ATG och Svenska Spel med flera är produkter som samdistribueras med morgontidningarna. Dessa administreras dock inte av Point logistik, utan har du frågor så vänder du dig till utgivarens kundtjänst.

Kontaktuppgifter

Tidsam: kundservice@tidsam.se020-57 56 55
ATG: ombudssupport@atg.se020-65 65 00
Svenska Spel: fun_ombudssupport@svenskaspel.se020-78 83 55
Preserv: kundservice@preserv.se, 0771-500 100

Point logistiks kundservice för återförsäljare:
kundserviceaf@premo.se, 08-63 20 500