Be om offert

Distributionslösningar för tidningar, brev och paket i hela Sverige!

010-175 16 00 | info@pointlogistik.se

Möt Malin

Malin Samuelsson är tidningsdistributör och handledare hos oss på Point Logistik. Hon delar ut tidningar på ett bildistrikt. Nu ska hon berätta om sin syn på jobbet och vilka egenskaper hon tror man behöver för att trivas med jobbet.

– Anledningen till att jag började jobba som distributör var för att jag aldrig kunde vänja mig vid att arbeta dagtider. Jag är en nattmänniska, så när chansen kom för snart 17 år sedan, tog jag den.
Om Malin skulle beskriva distributionsjobbet med tre ord, skulle hon beskriva det som tyst, lugnt och skönt. Men hon ser fler fördelar än så.

– Det absolut bästa med mitt jobb är att man sköter sig själv. Jag kan strukturera på ett sätt som passar mig bäst. Sedan är det verkligen en förmån att få se naturen på så nära håll. Under ett arbetspass får man se många djur, vackra soluppgångar och magiska vinterlandskap.

För att trivas med jobbet tror Malin det är viktigt att man är noggrann och gillar att ta egna initiativ.

– Ibland behöver man vara lite detektiv när man får nya kunder som man ska hitta till. Sedan tror jag det är en fördel om man är envis, frågvis och nyfiken. Sedan behöver man såklart gilla att köra bil!